Вегетаріанство — це так сексуально

Вегетаріанство — це так сексуально

Молодіжна організація борців за етичне поводження з тваринами ПЕТА–2 оголосила про фінал традиційного голосування з визначення найсексуальніших знаменитостей–вегетаріанців. Такі вибори молоді «петівці» влаштовують в інтернеті щороку, і зірки вважають за честь потрапити до переліку найкращих, не кажучи вже про перемогу.

Шукайте Боно у «Фейсбуці»

Шукайте Боно у «Фейсбуці»

Соціальні інтернет–мережі набувають усе більшої популярності, а отже, приносять дедалі більший прибуток. Творці всіляких «Однокласників», «Вконтактє» тощо, які свого часу скопіювали формат американських сервісів на кшталт Facebook чи Myspace, тепер буквально купаються в грошах. Що й казати про власників «первісних» мереж, у яких зареєстровані користувачі не лише з пострадянського простору, а з усіх куточків світу. От і лідер групи U2 Боно, прикинувши, що ці щасливчики гребуть «умовні одиниці» лопатою, вирішив до них приєднатися. Як повідомляє американська преса, днями музикант інвестував у мережу «Фейсбук» 120 мільйонів доларів.

Гітару в небо візьми, ризикни

Гітару в небо візьми, ризикни

Британський поп–музикант Джеймс Блант цього тижня встановив новий світовий рекорд висоти, на якій коли–небудь відбувалися концерти. Ні, в гори він не дерся. Як повідомляє газета «Сан», співак і гітарист заспівав та заграв на борту літака «Боїнг–767» на висоті 42 тисячі футів, або майже 13 км.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За столом:

— Ну, тамаду ми вибрали, залишилося вибрати аналітика.

— І що він буде робити?

— Він буде перевіряти, а чи налито у всіх.

Всі статті рубрики