Вегетаріанство — це так сексуально

03.07.2010
Вегетаріанство — це так сексуально

Молодіжна організація борців за етичне поводження з тваринами ПЕТА–2 оголосила про фінал традиційного голосування з визначення найсексуальніших знаменитостей–вегетаріанців. Такі вибори молоді «петівці» влаштовують в інтернеті щороку, і зірки вважають за честь потрапити до переліку найкращих, не кажучи вже про перемогу.

Цього разу пощастило актрисі Олівії Уайльд. 26–річна зірка фільмів «Альфа Дог» та «Сусідка» обійшла таких іменитих суперниць, як Еббі Корніш та Наталі Портман. Олівія, до речі, не лише сексуальна, а й працьовита: цього року вона знялася у п’яти стрічках, а на наступний заплановано прем’єри іще щонайменше двох.

«Я справді пишаюся цим, — написала лауреатка на своєму сайті. — І ще більше утвердилася в думці, що треба й надалі вести веганський стиль життя, який корисний і для мого тіла, і для моїх друзів тварин, і для всього світу, в якому ми живемо». Олівія, справжнє прізвище якої Коберн, і справді веганка, тобто не споживає не лише м’яса та риби, а і яєць та молочних продуктів — винятково рослинну їжу.

Серед чоловіків–вегетаріанців найсексуальнішим учасники голосування визнали відомого фітнес–тренера з популярних телешоу Боба Гарпера.