«Медвед» «зацвірінькав»

«Медвед» «зацвірінькав»

Мабуть, найпопулярнішим у США зображенням цього четверга було надкушене яблуко. Біля магазинів із логотипом компанії Apple вишиковувалися довжелезні черги: люди займали чергу ще за добу, щоб серед перших придбати новий iРhone її виробництва. Ті, кому пощастило, одразу ставали героями теленовин і газетних репортажів. І попри те, що в пресі одразу з’явилися повідомлення про численні хиби новинки (мовляв, і антена слабка, і мокрими руками смартфон брати не можна, бо вдарить струмом тощо), більш жаданої покупки для більшості американців цими днями годі й уявити.

Поки що iРhone 4 надійшов у продаж лише у п’яти країнах світу. Ні України, ні наших найближчих сусідів у цьому списку немає. Але в Росії вже є принаймні один щасливий власник надпопулярної «трубки». Президентові РФ Дмитру Медведєву, який чотири дні перебував у США з «інноваційним візитом», iРhone четвертого покоління вручив особисто голова компанії Apple Стів Джобс.

На «вісім-двадцять» розрахуйсь!

На «вісім-двадцять» розрахуйсь!

У Канаді вчора стартували переговори «великої вісімки», які плавно переллються у зустріч «великої двадцятки». До подвійного саміту лідерів провідних держав світу канадці підійшли в буквальному сенсі «у всеозброєнні». Як повідомляє агенція «Франс прес», до адміністративного центру провінції Онтаріо — Торонто, культурної, розважальної та фінансової столиці Канади, — стягнуто 20 тисяч поліцейських. З’їхалися до Онтаріо й численні групи антиглобалістів. Поки що демонстрації, які завжди супроводжують саміти «великих», мають мирний характер, але служби безпеки не виключають провокації. Окрему протестну акцію збираються провести безхатьки Торонто.

Смерть із ящика

Смерть із ящика

У міністерстві громадського порядку Греції вибухнула бомба, закладена в посилці. Як повідомляє агенція «Рейтер», використані в конструкції саморобного вибухового пристрою матеріали були дуже потужні і спричинили значні пошкодження всередині будинку. А головне — загинула людина. 52–річний Георгіос Вассілакіс, один із найближчих радників глави відомства, імовірно, намагався відкрити посилку, адресовану міністру. Зазвичай таку кореспонденцію відкривають помічники, і лише потім передають її головній особі міністерства.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики