Дві правди Мела й Оксани

Дві правди Мела й Оксани

«Оскароносний» режисер і актор Мел Гібсон знову опинився в епіцентрі скандалу. І знову, як і рік тому, коли 54–річний батько семи дітей покинув дружину, з якою прожив у шлюбі понад 28 років, причиною стала росіянка Оксана Григор’єва. Із нею, нагадаємо, Мел також розійшовся — невдовзі після того, як у жовтні минулого року Оксана народила йому дочку Люсію. А тепер, як запевняють американські таблоїди, Мел звернувся до суду з проханням заборонити матері своєї восьмої дитини до нього наближатися.

«Оазис» вабить Лео

«Оазис» вабить Лео

Друга заповідь — «не створи собі кумира» — абсолютно не працює відносно футбольних уболівальників. Аргентинець Ліонель Мессі, який позавчора відзначив 23–річчя, нині є кумиром для мільйонів людей в усьому світі. Полчища захоплених фанів хочуть грати у футбол, як Мессі, мати таку зачіску і вподобання, як у Лео, поводитися, як він. Відповідно, можна припустити, що найближчим часом різко зросте кількість шанувальників британської рок–групи Oasis. Адже вона подобається самому Мессі!

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Американські вчені нарешті розробили автомобіль, який працює на воді. На жаль, поки що він працює тільки на воді з Мексиканської затоки.

Всі статті рубрики