Дві правди Мела й Оксани

26.06.2010
Дві правди Мела й Оксани

«Оскароносний» режисер і актор Мел Гібсон знову опинився в епіцентрі скандалу. І знову, як і рік тому, коли 54–річний батько семи дітей покинув дружину, з якою прожив у шлюбі понад 28 років, причиною стала росіянка Оксана Григор’єва. Із нею, нагадаємо, Мел також розійшовся — невдовзі після того, як у жовтні минулого року Оксана народила йому дочку Люсію. А тепер, як запевняють американські таблоїди, Мел звернувся до суду з проханням заборонити матері своєї восьмої дитини до нього наближатися.

Після розриву пара запевняла, що залишається добрими друзями. Але тепер між Оксаною і Мелом, схоже, пробігла чорна кицька. Незабаром у суді розглядатимуть справу про опіку над восьмимісячною Люсією, і обоє батьків, схоже, налаштовані не поступатися одне одному.

А тим часом російська газета «Комсомольськая правда» із посиланням на подругу Оксани Робін подає іншу версію подій. За даними видання, це якраз Гібсон переслідує колишню пасію, на яку ще під час спільного життя нерідко піднімав руку. І, мовляв, саме 40–річна Оксана звернулася до суду по захист від екс–коханого...