ХРОНІКА

23.06.2010

Хокей

Віце–президент Континентальної хокейної ліги Володимир Шалаєв позавчора заявив, що в новому сезоні київський «Будівельник», швидше за все, не виступатиме в КХЛ. Причина в тому, що українські чиновники планують розтягнути реконструкцію Палацу спорту аж до березня 2011 року, відмовившись від послуг клубу провести ремонт за власні кошти. Очікується, що офіційну відмову щодо участі «Будки» в КХЛ озвучать сьогодні або завтра.

Футбол

Контрольний матч. «Зеніт» (Росія) — «Динамо» (Київ) — 3:1 (Кержаков, 26, 43; Зирянов, 60 — Зозуля, 10).

Шахи

Українець Василь Іванчук учетверте став переможцем традиційного Меморіалу Капабланки, що завершився в Гавані. В останній, десятій, партії львів’янин розійшовся миром із головним конкурентом — росіянином Непомнящим, якого в підсумку випередив на одне очко (7 проти 6).

Бокс

Побувавши в Санкт–Петербурзі і зустрівшись із Миколою Валуєвим, чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко розповів, що росіянин таки хоче битися з ним на ринзі. Проблема лише в бажанні промоутерів велетня — Дона Кінга й Вільфріда Зауерленда, які прагнуть «зрубити» на цьому бою великий куш. Раніше українець пропонував опонентові 2,5 млн. доларів, а нині — лише півтора. Сторона «Звіра зі Сходу» свого часу відмовлялася від бонусу в 2,5 «лимона», тепер же наче згодна. Натомість Віталій знизив пропозицію через фінансову ситуацію в світі.