Кеті–сексі

Кеті–сексі

Хоч би скільки американська співачка Кеті Перрі «цілувала дівчат» (нагадаємо, саме хіт I Kissed a Girl зробив її по–справжньому знаменитою), а все одно найсексуальнішою її вважають передусім чоловіки. Це вони своїм голосуванням вивели 25–річну зірку в лідери цьогорічного рейтингу найпривабливіших жінок світу, укладеного журналом «Максім». А тепер підтвердили свій вибір, назвавши Кеті найсексуальнішою під час опитування, проведеного сайтом журналу ОК!.

«Вчителько моя, я твій зайчик!»

«Вчителько моя, я твій зайчик!»

Як лише шкільні хулігани не збиткуються над нелюбими педагогами — і кнопки на стілець підкладають, і хлопавки під стіл прив’язують, і цеглу в портфель підсовують... А ось в одній німецькій школі, щоб вивести вчительку з себе, учням достатньо намалювати на дошці... звичайного зайця.

Індіана зайнятий

Індіана зайнятий

Нарешті це таки сталося — Гаррісон Форд одружився! Власне, для легендарного виконавця ролі Індіани Джонса це вже не перший похід під вінець: із першою дружиною, Мері Маркардт, він прожив у шлюбі 15 років, з другою — Меліссою Метісон — 21, має чотирьох дорослих дітей і двох онуків.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У вагоні метро в годину пік. Чоловік запитує голосно:

— Хто загубив 100 доларів?

Піввагона:

— Я!!!

— Співчуваю.

Всі статті рубрики