В інтересах «друга преси»

В інтересах «друга преси»

Хронологія антидемократичних проявів Президента Януковича та його оточення вчора поповнилася новим пунктом. У Києві в Національному «Експоцентрі України» відкрилася XXIІ Міжнародна агропромислова виставка «Агро­2010», на традиційний захід заявився глава держави. Не сам — із численною охороною, яка кількісно зросла порівняно з попередніми президентами. Попри те, що сам Віктор Федорович називає себе найкращим другом і союзником журналістів, його сек’юріті вранці дали доброго прочухана одному з «нахабних» медійників.

Наливайченко сподобався націоналістам

Наливайченко сподобався націоналістам

Недавній «помаранчевий» шеф СБУ, а віднедавна — лідер громадської ініціативи «Оновлення країни» Валентин Наливайченко з осені остаточно зануриться у велику політику. Вчора він провів «розвідку боєм» у Львові. За словами Наливайченка, до кінця літа буде розроблено програму оновлення країни — над цим працюють громадські активісти по всій Україні. При цьому колишній головний спецслужбіст країни категорично відкинув повідомлення, нібито він може невдовзі очолити партію «Наша Україна»: «Це чутки, і їх я не коментую. Так само, як і не беру участі в інтригах».

Коста Брава зачекає

Коста Брава зачекає

Колишньому першому заступнику глави НАК «Нафтогаз України» Ігорю Діденку на певний час доведеться забути про улюблену Іспанію (там він отримав вид на проживання) й, зокрема, про курорт Сагаро, що поблизу Барселони, на узбережжі Коста Брава, де він провів значну частину життя. Як повідомляє видання «Українська правда», посилаючись на власні джерела, нещодавно пана Діденка допитали в СБУ, після чого взяли підписку про невиїзд. Тобто, по суті, колишній посадовець «Нафтогазу» став головним фігурантом справи про завдання збитків Україні, за результатами розгляду позову «Росукренерго» в Стокгольмському арбітражі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики