Світло «Отчого дому»

Світло «Отчого дому»

Центр соціальної опіки дитини, що в селі Петрівське на Київщині, видно здалеку. Блакитний будинок, на якому намальовані персонажі мультфільмів, дуже вирізняється на тлі звичних хат. У дворі цієї «мультяшної» споруди — справжня оаза: на зеленому газоні — фонтан, охайні доріжки з ліхтарями та округлий, наче казковий, місток. Для тутешніх мешканців цей двір — дійсно ніби ковток води у пустелі. Адже до центру соціальної опіки потрапляють діти з кризових сімей, життя яких не можна назвати солодким.

Голими руками

Голими руками

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«УМ» уже писала про засоби, якими можна захиститися на нічній вулиці. Однак дуже часто буває так, що ви забули зброю вдома, не маєте її взагалі або ж просто не встигаєте вихопити. Нападник, який вирішив, наприклад, заволодіти вашим гаманцем, чекати, поки ви знайдете в сумочці газовий балончик або збігаєте додому по пістолет, звісно ж, не буде. Утім швидка реакція, кмітливість, хоча б мінімальна підготовка, а головне — несподіванка — це те, що зробить вас озброєним і допоможе вдало вийти з екстремальної життєвої ситуації.

Патріотизм сильних

Патріотизм сильних

«Патріот України — це людина, яка любить свою країну не за безбережжя наших степів, красу гір, синяву річок і морів. Це людина, для якої поняття «патріотизм» наповнюється, коли вона читає, чує, думає про людей, що творили довгі століття і що творять зараз історію України... Це людина, яка береже рідну мову, літературу та культуру.

Всі статті рубрики