Слідами Анджеліни

Слідами Анджеліни

Шанувальники пригодницьких фільмів про пригоди розкрадачки гробниць Лари Крофт неабияк зраділи, коли дізналися, що продюсери франшизи вирішили знову повернутися до цієї героїні. Але ще більше засмутилися, дізнавшись, що в новій серії не буде головної зірки цього фільму — Анджеліни Джолі. Свого часу роль Лари зробила Енджі знаменитою, а тепер настав час поступитися молодшим колегам. Щоправда, одна з них — екс–зірка «Трансформерів» Меган Фокс — від ролі сексапільної археологині чомусь відмовилася. Зате радо погодилася інша зваблива особа — популярна у США світська левиця, телеведуча і фотомодель Кім Кардаш’ян.

«Алло, чоботи на дроті!»

«Алло, чоботи на дроті!»

Гумові чоботи, або просто «гумачки», вельми популярні серед нинішньої молоді. А в кожної молодої людини, звісно, є мобільний телефон. І ось тепер виявляється, що підзаряджати акумулятор «мобілки» можна... від своїх же «гумаків»!

Бо безгррамотні

Бо безгррамотні

Австралійці чекають візиту президента США Барака Обами. Американський лідер мав завітати на Зелений Континент ще минулого року, але відтоді з різних поважних причин кілька разів відкладав поїздку. Ось нещодавно візит перенесли через нафтову аварію в Мексиканській затоці. Але найближчим часом Обама точно має бути в країні кенгуру. Австралійці готуються до зустрічі з високим гостем, випускають усілякі сувеніри з цієї нагоди, зокрема й чашки з портретом та написом... «Баррак Обама».

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

А ось цікаво, що буде робити кіт, якщо собаку облити валер’янкою?

Всі статті рубрики