Слідами Анджеліни

12.06.2010
Слідами Анджеліни

Шанувальники пригодницьких фільмів про пригоди розкрадачки гробниць Лари Крофт неабияк зраділи, коли дізналися, що продюсери франшизи вирішили знову повернутися до цієї героїні. Але ще більше засмутилися, дізнавшись, що в новій серії не буде головної зірки цього фільму — Анджеліни Джолі. Свого часу роль Лари зробила Енджі знаменитою, а тепер настав час поступитися молодшим колегам. Щоправда, одна з них — екс–зірка «Трансформерів» Меган Фокс — від ролі сексапільної археологині чомусь відмовилася. Зате радо погодилася інша зваблива особа — популярна у США світська левиця, телеведуча і фотомодель Кім Кардаш’ян.

Як повідомляє американська преса, на думку запросити її на цю роль продюсерів наштовхнула сама дівчина, яка неодноразово «натякала» журналістам, що хоче спробувати себе у «великому кіно». Досі весь акторський досвід 29–річної брюнетки обмежувався участю в реаліті–шоу «Сімейство Кардаш’ян», завдяки якому у світських колах США стала відома не лише Кім, а і її сестри.

За словами джерел, наближених до знімальної групи «Лари Крофт–3», героїня Кардаш’ян буде анітрохи не схожою на Лару у виконанні Джолі. І не лише тому, що Кім, м’яко кажучи, має дещо більші габарити. Потенційна кінозірка хоче зіграти персонажа, більше наближеного до коміксів, тоді як Енджі зробила свою Крофт трохи реальнішою, ніж мальована лялька.

Новий фільм знімуть у популярному зараз форматі 3D.