Квартирний «прокурор»

Квартирний «прокурор»

Упродовж двох років у Черкасах та області діяла банда «чорних» рієлторів, яка викрадала одиноких людей літнього віку та вивозила їх за місто, утримуючи в неволі й змушуючи переписати на себе свої квартири. Міліції відомо про тридцять таких випадків, п’ять з яких вже доведено. Ватажка банди на прізвисько «прокурор» та активних її членів заарештовано, решту правоохоронці активно розшукують.

Чому в брата чорний рот?

Чому в брата чорний рот?

Звичайне психологічне тестування дітей в одному з навчальних закладів Конотопа не передбачало несподіваних результатів. І завдання, що привернуло увагу педагогів, було, здавалося б, простим — намалювати свою родину. Та подивившись на один із малюнків — дев’ятирічного учня, психолог вирішила з’ясувати його підтекст. У результаті співробітники закладу звернулися до міліції.

Халява до спини

Халява до спини

У місті Сміла викрито приватне підприємство, яке три роки наживалося на людських болячках. Один із місцевих підприємців, одержимий легкою наживою, вирішив штампувати тренажери Євмінова. Чоловік орендував склади, на яких обладнав пилораму. І справа успішно пішла.

Всі статті рубрики