Легенда Ло

21.05.2010
Легенда Ло

Після трирічної перерви на народження і виховання первістків–близнюків Дженніфер Лопес знову тріумфувала на церемонії нагородження музичною премією. У Монако, де роздавали World Music Awards (подивитися на це дійство, серед інших знаменитостей, приїхав Володимир Кличко зі своєю дівчиною Хайден Паннетьєрі), Джей Ло стала справжньою королевою вечора.

По–перше, Лопес дісталася почесна премія за визначний внесок у музичну культуру, а таку відзнаку абикому не присуджують. Свого часу її були удостоєні Елтон Джон, Мадонна, Тіна Тернер, Майкл Джексон тощо. По–друге, виглядала поп–діва просто чудово, змінивши три сукні — від максі з відкритою спиною до блискучого міні. Плаття від Роберто Каваллі та інших відомих дизайнерів обтягували бездоганні форми, й навіть не вірилося, що ще рік тому недоброзичливці тішилися, нарахувавши у молодої мами з десяток зайвих кіло.

Приймаючи нагороду «Легенді — за визначний внесок у мистецтво», Дженніфер подякувала за таку честь, але наголосила, що «в неї все ще тільки починається», тож внесків у музику буде ще чимало.

До слова, співачка разом із чоловіком Марком Ентоні та дворічними сином і дочкою вже з місяць відпочиває на Лазуровому узбережжі Франції. Туди вони приїхали після досить стомливого турне Європою, де Дженніфер презентувала свій новий фільм «План «Б» («запасний варіант»). Але й на курорті Джей Ло не лише релаксує, а й працює. Нещодавно, наприклад, вона виступила на весіллі сина металургійного олігарха Патоха Шодієва, за що отримала понад мільйон доларів.