Еней у солдатській шинелі

Еней у солдатській шинелі

Ці унікальні твори ленінградського художника Максима Ушакова–Поскочина днями вперше «засвітили» перед найширшим колом відвідувачів працівники полтавського літературно–меморіального музею І. П. Котляревського, присвятивши експозицію 65–й річниці Перемоги над фашизмом.

Останній день перекотиполя…

Останній день перекотиполя…

До того, що кожного року в холодну пору мороз забирає десятки життів, вже якось ніби звиклося, але щоб навесні від холоду загинула просто серед поля дитина — у це навіть повірити важко. Тим часом саме такий випадок стався нещодавно в селі Ягільниця Чортківського району Тернопільської області.

Тюльпани замість паски

Тюльпани замість паски

Ця картина відкриває невелику виставку творів, присвячених річниці Перемоги, що презентована у Сумському художньому музеї. Літня жінка за столом, на якому лежать старі фото, трикутники листів та кілька тюльпанів. Для художника Євгена Лученка картина «А мати все чекає» дещо автобіографічна.

Перша леді — у бердянській «Венеції»

Перша леді — у бердянській «Венеції»

Щонайменше десять днів очільник УПЦ Московського патріархату митрополит Володимир має намір провести у периферійному Бердянську. До його почту ввійшла і перша леді України Людмила Янукович, повідомив на прес–конференції міський голова Євген Шаповалов.

Всі статті рубрики