Мисливці за кабелем

Мисливці за кабелем

На травневі свята міліція Київщини разом із працівниками компанії «Укртелеком» виїздила на природу не заради шашлику, а в пошуках крадіїв телефонного кабелю. Адже як повідомила «УМ» співробітник прес–служби обласної міліції Любов Задорожна, останнім часом на Київщині кабельні крадіжки неабияк почастішали — лише за поточний місяць зафіксовано 23 таких злочини. У гонитві за грішми «металісти» відрізають кабелі десятками кілометрів, обпалюють їх та здають до пунктів прийому металобрухту. І хоча законодавство забороняє переробникам металу приймати промислові вироби, це не зупиняє окремих ділків.

Сам собі «режисер»...

Сам собі «режисер»...

Саме це «доросле» відео, зняте вдома 30–річним мешканцем Миргорода, допомогло міліції задокументувати його активну діяльність на ниві педофілії. Адже містечковими порноакторами для тих «гарячих» зйомок ставали підлітки 13–16 років. Підшукував їх чоловік за більш ніж традиційним сценарієм: хлопчиків із неблагополучних або малозабезпечених неповних сімей, де зазвичай бракує чоловічої батьківської уваги, він запрошував до себе додому, пригощав чимось смачненьким, неодмінно ставив на стіл солодощі та напої. В останні підсипав снодійні препарати, які разом із тим же шампанським мали остаточно «розслабити» чергову потенційну жертву ґвалтівника. Помічником–«оператором» у збоченця був 17–річний юнак, з яким згодом головний «режисер» почав мінятися місцями, фільмуючи «дорослі» забави неповнолітнього з молодшими хлопчиками...

Непосильне «Золоте руно»

Непосильне «Золоте руно»

НП сталася цього понеділка близько 10–ї ранку в ювелірному магазині «Золоте руно», що у Кривому Розі. За даними міліції, в магазині спрацювала сигналізація, тож уже за чотири хвилини наряд Державної служби охорони прибув на місце події. Ще з вулиці правоохоронці побачили через вікна магазину розбиті вітрини та зв’язаного скотчем продавця.

Бізнес на законі

Бізнес на законі

Державний виконавець — фігура відповідальна. Часом люди навіть не знають про існування державної виконавчої служби і в разі нездійснення судового рішення нарікають власне на суд. Проте саме виконавцю визначена важлива місія виконання присуду. Якщо, звісно, він справді робить свою роботу. Так, до Шосткинської міжрайонної прокуратури почастішали скарги на діяльність відділу Державної виконавчої служби міжрайонного управління юстиції. Наглядове відомство здійснило перевірку і виявило, що відділ свої функції уявляє дещо своєрідно.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики