Задача з одним невідомим

Задача з одним невідомим

«Валерій Георгійович будуватиме нову команду. Він займатиметься цим і надалі, незалежно від результату матчу «Шахтар» — «Динамо», — так відповів на запитання журналістів про можливу відставку Валерія Газзаєва з посади головного тренера президент динамівців Ігор Суркіс напередодні головного матчу сезону.

«Біло–сині» зійшлися з «гірниками» на «Донбас–Арені» вчора ввечері вже після підписання цього номера «УМ» до друку. У передостанньому турі чемпіонату України «Шахтар» міг достроково забезпечити собі чемпіонство. Усі 51 500 квитків було продано ще за тиждень до матчу — це із задоволенням відзначив президент донеччан Рінат Ахметов, додавши, що такий ажіотаж є ознакою віри вболівальників «Шахтаря» у перемогу своєї команди.

А минулих вихідних з’ясувалося ім’я ще одного представника нашої країни у Лізі Європи: після десятирічної перер­ви на міжнародну арену повернулися львівські «Карпати». Галичанам вистачило й нічиєї в очному поєдинку з «Таврією» на її полі, аби стати недосяжними для кримчан у турнірній таблиці. Сімферопольці тепер спробують пробитися до Ліги Європи через фінал Кубка України.

Приховані резерви

Приховані резерви

Україна не належить до провідних держав Європи в спортивній гімнастиці, але регулярно фігурує в переліку тих, хто претендує на нагороди престижних турнірів. І навіть в умовах фінансових проблем та внутрішніх організаційних конфліктів одну–дві медалі з чемпіонатів континенту чи світу наші гімнасти час від часу привозять. Так і на нинішній жіночій першості Європи «синьо–жовті» здобули бронзову нагороду — одну на всіх. І порадувала зовсім не та, від кого очікували успіху.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики