Її «Малина» недарма манила

21.04.2010
Її «Малина» недарма манила

Сандра на «малиновій» церемонії.

«Дають — бери». Саме таким принципом керувалася голлівудська зірка Сандра Буллок, отримуючи на початку березня «Золоту малину». Сандра стала першою акторкою, яку за один рік нагородили і «Малиною» — відзнакою за найгіршу гру, і «Оскаром» — за найкраще виконання головної ролі.

Як повідомляла тоді «УМ», Буллок вразила багатьох, коли з’явилася на церемонії роздачі «Малин». І, як виявилося, недарма. Адже зазвичай лауреатам «анти–Оскара» дістається пластмасова «Малина» вартістю всього $4,79. А Сандрі помилково вручили оригінал, виготовлений тридцять років тому. Це вже раритет, і його ціну вимірюють тисячами доларів.

Буллок після нагородження поспішала, й організатори «антипремії» не встигли розібратися із «градаціями» статуеток. Тепер, повідомляє сайт «Ананова», їм нічого не залишається, як піти на безпрецедентний вчинок — попросити акторку повернути нагороду.

А Сандра, між іншим, ще на церемонії 6 березня повідомила, що поверне «Малину»... через рік. Знаменита кінодіва тоді витягла на сцену цілий возик із дисками з фільмом «Усе про Стіва» (за який і отримала «Золоту малину») і заявила: «Ви, мабуть, просто не дивилися це кіно. Ось подивіться і вирішіть, чи справді погано я зіграла... А я прийду наступного року й віддам цю «Малину»!»