Союз «Бората» і «шопоголіка»

21.04.2010
Союз «Бората» і «шопоголіка»

Айла Фішер.

Вісім років спільного життя, дворічна дитина і нова вагітність — чим не привід одружитися? До такої думки нарешті дійшла й популярна голлівудська пара — зірка фільму «Зізнання шопоголіка» Айла Фішер та Саша Барон Коен, він же «казахський журналіст Борат» та «скандальний гламурний писака Бруно». Їхній союз вважається одним із найміцніших на «фабриці мрій», до того ж останні шість років закохані живуть у статусі заручених, але зареєструвати шлюб офіційно раніше «руки не доходили».

Наприкінці березня у пресі з’явилися чутки про те, що скандальний актор нарешті повів свою пасію під вінець. Скромна єврейська церемонія (38–річний Саша — єврей, а 34–річна Айла рік тому заради коханого прийняла іудаїзм) відбулася в Парижі в таємному режимі. По поверненні до Америки Фішер розіслала друзям листи: «Ми зробили це — одружилися. Це був найкращий день у моєму житті, і мені вас так не вистачало. Але Саша не хотів розголосу — щоб були тільки ми, і більше нікого».

А днями з’ясувалося, що незабаром у дворічної Олів, дочки подружжя Коенів, народиться братик або сестричка. Айла вдало приховувала свою вагітність, тому те, що вона чекає дитину, всюдисущі папараці помітили тільки тепер. Хоча актриса, між іншим, уже мало не на сьо­мому місяці.