ЗІРКОВИЙ ПИЛ

ЗІРКОВИЙ ПИЛ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Емма Уотсон: Продюсери знайшли мене у спортзалі

Емма Уотсон: Продюсери знайшли мене у спортзалі

«Знову прийшов хлопець, від якого втекла жабка, та цього разу з ним була дівчинка, вже одягнута в нову гоґвортську мантію. «Ви не бачили жабки? Невіл загубив жабку», — сказала дівчинка. Вона мала командирський голос, густе каштанове волосся й трохи завеликі передні зуби».

Так у життя Гаррі Поттера та його найкращого друга Рона Візлі увійшла відмінниця, розумниця і просто чудова подруга Герміона Грейнджер, без якої годі й уявити магічний світ «поттеріани», створений англійською вчителькою Джоан Роулінг. Так само, як годі уявити в ролі кінематографічної Герміони когось іншого, а не Емму Уотсон.

Хіба могла дочка англійських адвокатів, не маючи жодних зв’язків у середовищі кіно, мріяти про те, щоб у дев’ять років стати всесвітньо відомою актрисою, улюбленицею мільярдної аудиторії? Але їй пощастило: відбираючи дітей для фільму за шалено популярною казкою, представники знімальної групи одразу відзначили талановиту ученицю драматичного гуртка. Щоправда, зуби в неї були цілком нормальні, зате густе волосся, командирський голос і шарм — у наявності.

Десять років, які минули відтоді, Емма разом зі своїми друзями Деніелом (Гаррі) та Рупертом (Роном) жила на два життя — у звичайному й магічному світах. Сьогодні Еммі Уотсон виповнюється 20. А вже за місяць одному з її світів настане кінець — завершаться зйомки останньої серії «поттеріани», другої частини фільму «Гаррі Поттер і смертельні реліквії». «Одне точно: після «Гаррі Поттера» життя не завершиться», — каже Емма, яка ще розмірковує, чи продовжувати акторську кар’єру й надалі. Хоча режисери пророкують їй велике майбутнє.

Поза зйомками у «поттеріані» міс Уотсон встигає навчатися в університеті США, зніматися в рекламних кампаніях «Шанель» та «Барберрі» і навіть спільно з брендом «Піпл трі» випускати власну лінію «екологічного» одягу. Зрештою, навіть якщо надалі Емма вирішить узагалі нічим не займатися, то з голоду не помре. Тільки за «поттеріану» вона вже заробила майже 20 мільйонів доларів, і це без урахування гонорару за два останні фільми. А якщо сюди додати ще шестизначні суми, отримані за рекламу... Словом, життя таки дійсно лише починається.

Про роки з Поттером і плани на майбутнє Емма–Герміона розповіла журналу «Інтерв’ю».

Всі статті рубрики