«Шукаю сина!»

10.04.2010
«Шукаю сина!»

Джессіка має дар любити дітей.

Ще одна голлівудська зірка вирішила зігріти бодай одну сирітську долю. 28–річна Джессіка Альба досі була цілком щаслива у своїй маленькій родині, яка складається з чоловіка Кеша Уоррена та маленької донечки.

Але після того, як взяла участь в одному з популярних американських телепроектів, — утратила спокій і сон. Під час цього проекту актриса завітала в гості до подружжя, яке, попри скромні статки, всиновило тринадцять дітей. Сім’я мешкає в невеличкому трейлері і є при цьому безмежно щасливою!

Ця історія настільки зворушила Джессіку Альбу, що вона, порадившись із чоловіком, оголосила про свій намір усиновити дитину, повідомляє «М1». Донечка в подружжя вже є, тому в родину вони вирішили взяти хлопчика. Процес оформлення документів актриса має намір закінчити до літа, щоб дворіччя маленької Мері 7 червня відсвяткувати в повному складі. «Якщо в тебе є дар любити дітей, треба всиновлювати. Що я і маю намір зробити», — зазначила Джессіка Альба. Вона завжди казала, що хоче щонайменше трьох дітей...