Друг на мільйон

Друг на мільйон

Українським можновладцям, котрі у своїх деклараціях клянуться, що вони бідні наче церковні миші, варто повчитися чесності у молодої черкащанки. Ця 20–річна дівчина, котра живе у Христинівці, задекларувала мільйон гривень доходу, котрі їй торік подарував друг.

Із ЖЕДів зніматимуть «Скайп»

Із ЖЕДів зніматимуть «Скайп»

Уже до кінця квітня всі госпрозрахункові житлово–експлуатаційні дільниці Полтави, що підпорядковані мерії, будуть підключені до інтернету й забезпечені комп’ютерними програмами «Скайп» (Skype). Про це повідомила журналістам начальник управління зі звернення громадян міськвиконкому Лідія Буркова. За її словами, комунальні дільниці були повністю комп’ютеризовані ще у 2008 році, а в чотирьох із них віднедавна вже є змога «гуляти» у всесвітньому «павутинні» та користуватися згаданою програмою.

Доступ у цех суворо заборонений

Доступ у цех суворо заборонений

На Донецькому металургійному заводі є не зовсім звичний, як для цього підприємства, підрозділ — цех із виробництва церковних дзвонів. Це, мабуть, єдине спеціалізоване підприємство такого роду в країнах СНД. Існує воно менше дев’яти років і працює на ньому лише десять осіб. За словами начальника цеху Сергія Самойлова, підбір кадрів до творчого колективу здійснюється дуже ретельно. Лише професійних якостей тут замало, головна умова — щоб працівник був віруючою людиною.

Всі статті рубрики