Майбутні пригоди українців в Італії

Майбутні пригоди українців в Італії

Український футбол потерпає від засилля заїжджих футболістів, які, навіть демонструючи посередню гру, витісняють місцевих вихованців з активного футбольного життя. Тому обдаровану вітчизняну молодь наші клуби інколи просто не помічають. Зате тепер у житті зовсім юних українців, які все дитинство проводять зі шкіряним м’ячем, з’явилася можливість голосно заявити про себе на всю Європу, пов’язавши свою кар’єру з одним із найтитулованіших клубів світу — італійським «Міланом».

Крига скресла. На жаль

Крига скресла. На жаль

Із кожним роком українське фігурне катання втрачає свої позиції, підґрунтя яких було закладене ще за радянських часів. Зірковий час наших танцюристів на льоду датується початком 1990–х. Тоді з перервою у два роки українці двічі піднімалися на найвищу сходинку олімпійського п’єдесталу: у 1992–му — на Олімпіаді в Альбервілі одесит Віктор Петренко став найкращим серед чоловіків–одиночників (медаль пішла у скарбничку т. зв. Об’єднаної команди), а в Ліллехаммері–1994 перше олімпійське «золото» для незалежної України виборола юна Оксана Баюл із Дніпропетровська. Відтоді найестетичніший зимовий вид спорту пішов в Україні на спад, і зараз, враховуючи результати наших фігуристів на світовій першості в Турині, наближається до свого дна. А тут іще й неприємна новина про можливе знесення єдиної в столиці бази підготовки фігуристів–професіоналів. «Що буде далі?» — запитують один в одного всі, хто пов’язаний із «Крижинкою».

Дзеркальні емоції

Дзеркальні емоції

Багато уболівальників погодиться із твердженням, що найкращим фіналом за всю історію існування чемпіонської ліги є гра 1999 року, коли звання найсильнішого виборювали «Баварія» та «Манчестер юнайтед». Німці тоді забили на початку першого тайму, але двічі пропустили на 90–й хвилині й поступилися. І ось позавчора ввечері мюнхенці нарешті помстилися «червоним дияволам» за ту прикрість, здобувши перемогу на своїй «Альянц–арені» з тим самим рахунком 2:1.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики