Удруге на ту саму обкладинку

Удруге на ту саму обкладинку

Вродлива, смілива і знаменита вагітна жінка — кращого поєднання для обкладинки глянцевого журналу годі й вигадати. Відтоді, як у 1991–му американська актриса Демі Мур першою наважилася позувати оголеною для голлівудського журналу «Веніті фейр» на сьомому місяці вагітності, її «подвиг» повторили чимало зірок. І щоразу журнали з майбутніми мамами на обкладинках розліталися з кіосків преси, як гарячі пиріжки. Однією з найвідоміших обкладинок такого штибу є італійське видання «Веніті фейр» 2004 року, для якого позувала одна з найкрасивіших жінок сучасності Моніка Белуччі. Тепер вагітна другою дитиною кінодіва наважилася повторити той досвід. Проте, хоча у свої 45 актриса має бездоганне тіло, цього разу фото скромніше — Белуччі оголилася не повністю, а позує в білизні й легкому халаті. І не просто заради красивої картинки, а з благородною метою: на знак протесту проти італійського законодавства щодо лікування безпліддя.

У 46 материнство тільки починається

У 46 материнство тільки починається

Знамениті й популярні жінки останнім часом дедалі частіше відкладають щастя материнства на вік, у якому «життя тільки починається». У 40 або й пізніше народили первістків голлівудські кінозірки Холлі Беррі і Ніколь Кідман, у 42 вперше стала мамою українська телеведуча Алла Мазур, а зірка телесеріалу «Відчайдушні домогосподарки» Марша Кросс зараз виховує гарненьких здорових близняток, яких народила у 45.

«Я плачу за Стіну!»

«Я плачу за Стіну!»

У нас цінують єврейський гумор, особливо «одеського розливу». Цікаво, що в самому Ізраїлі дозволяють собі пожартувати не 1 квітня, а на свято Пурим. Цього року популярна ізраїльська газета «Хаарец» у спробах «по–справжньому» пошити співвітчизників у дурні на Пурим трохи передала куті меду — на її шпальтах з’явилося повідомлення, що на Стіні плачу в Єрусалимі в темну пору доби будуть демонструвати світлову рекламу. Згодом газета повідомила, що викупом права на таку рекламу зацікавилися банки та будівельні підприємства.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Куме, ви чули? «Регіонали» скаржаться, що комуністи шантажують їх виходом із коаліції, вимагаючи портфелі.

— А навіщо їм портфелі?

— Мабуть, нікуди покласти те, що вони отримали за входження в коаліцію.

Всі статті рубрики