Удруге на ту саму обкладинку

27.03.2010
Удруге на ту саму обкладинку

Через шість років вагітна Белуччі з’явилася на обкладинці вже одягнена.

Вродлива, смілива і знаменита вагітна жінка — кращого поєднання для обкладинки глянцевого журналу годі й вигадати. Відтоді, як у 1991–му американська актриса Демі Мур першою наважилася позувати оголеною для голлівудського журналу «Веніті фейр» на сьомому місяці вагітності, її «подвиг» повторили чимало зірок. І щоразу журнали з майбутніми мамами на обкладинках розліталися з кіосків преси, як гарячі пиріжки. Однією з найвідоміших обкладинок такого штибу є італійське видання «Веніті фейр» 2004 року, для якого позувала одна з найкрасивіших жінок сучасності Моніка Белуччі. Тепер вагітна другою дитиною кінодіва наважилася повторити той досвід. Проте, хоча у свої 45 актриса має бездоганне тіло, цього разу фото скромніше — Белуччі оголилася не повністю, а позує в білизні й легкому халаті. І не просто заради красивої картинки, а з благородною метою: на знак протесту проти італійського законодавства щодо лікування безпліддя.

Нещодавно в католицькій Італії набув чинності новий закон, згідно з яким самотні жінки, представниці одностатевих пар та ті, хто виходить за рамки «усталеного» дітородного віку, не мають права на лікування безпліддя. Моніку, яка народила першу доньку Деву в 39, це дуже обурює. «Лікарі тоді мені казали — якщо хочу мати ще дітей, треба народжувати одразу після Деви. Але я не була готова, тому відклала це на потім, сподіваючись, що, коли захочу, легко завагітнію знову, — каже кінозірка. — Мені пощастило — в мене добра генетика. Та багато жінок готові перетнути пустелю на колінах, аби тільки мати дитину. А законодавці позбавили їх цього щастя!»

Сама Белуччі не лише завагітніла без допомоги лікарів, а й народжувати хоче природним способом, без кесаревого розтину. «Я хочу говорити, кричати по–італійському під час пологів», — пояснює актриса, додаючи, що дуже вдячна за підтримку й любов своєму чоловіку, французькому акторові Венсану Касселю.