Історія кохання

Історія кохання

Популярна серед молодих кіноманів американська актриса Хіларі Дафф розчарувала своїх численних шанувальників чоловічої статі. Знаючи про те, що зірка «Історії Попелюшки» та серіалу «Пліткарка» — дівчина доброзичлива і легка у спілкуванні, багато хто не втрачав надії з нею познайомитися і полонити серце красуні. Але воно, схоже, зайняте остаточно: днями 22–річна білявка дала згоду вийти заміж за свого бойфренда, канадського хокеїста Майка Комрі. Власне, вони вже два роки живуть під одним дахом, але одна справа — статус подруги, і зовсім інша — офіційної нареченої.

Тримай хист пістолетом!

Тримай хист пістолетом!

Друга поправка до Конституції США свідчить: «Право людей на зберігання і носіння зброї не повинно обмежуватися». Таким конституційним правом користуються семеро з десяти дорослих американців, у яких на руках близько 150 мільйонів (!) одиниць зброї. Не в усіх штатах законодавство щодо вогнепальної зброї є ліберальним, але там, де носіння «стволів» дозволене, кількість убивств на 10 тисяч осіб населення в півтора рази нижча — 183 проти 290. З іншого боку, володіння вогнепальною зброєю призводить і до численних «перегинів на місцях» та навіть курйозів.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Це в нього спадкове. Його прадіда запитали: «Ти хто і звідки?» А він відповів: «Я... ну... к... как ето?..». Йому і сказали: «Зрозуміло. Будеш Януковичем». Ось Вітя й пішов у прадіда.

Всі статті рубрики