Історія кохання

24.02.2010
Історія кохання

Популярна серед молодих кіноманів американська актриса Хіларі Дафф розчарувала своїх численних шанувальників чоловічої статі. Знаючи про те, що зірка «Історії Попелюшки» та серіалу «Пліткарка» — дівчина доброзичлива і легка у спілкуванні, багато хто не втрачав надії з нею познайомитися і полонити серце красуні. Але воно, схоже, зайняте остаточно: днями 22–річна білявка дала згоду вийти заміж за свого бойфренда, канадського хокеїста Майка Комрі. Власне, вони вже два роки живуть під одним дахом, але одна справа — статус подруги, і зовсім інша — офіційної нареченої.

Як пише американська преса, пропозицію руки і серця 29–річний Майк зробив Дафф під час спільного відпочинку на Гаваях. Зазвичай жінки відчувають такі речі, але для Хіларі це стало повною несподіванкою. Хоча до приємних сюрпризів від свого коханого вона звикла — скажімо, ще на початку їхніх стосунків хокеїст подарував акторці на день народження розкішний «Мерседес».

У сім’ї Дафф новину про заручини сприйняли «на ура» — близькі кінозірки просто обожнюють Майка, який завжди дуже уважний і чуйний. Хіларі раніше зовсім не цікавилася хокеєм, але після знайомства із Комрі прочитала книжку «Хокей для чайників», вивчила всі спеціальні терміни й тепер уважно стежить за перебігом чемпіонату НХЛ, де центрфорвард Комрі грає за «Едмонтон ойлерз». Ну і, звісно, намагається якомога частіше відвідувати матчі за участю нареченого.