Головне ­— не перемога, а участь?

Головне ­— не перемога, а участь?

Середа для наших олімпійців вийшла таким собі прохідним днем. На високі місця «синьо–жовті» не претендували, а забезпечували у своїх дисциплінах присутність українського прапора серед країн–учасниць.

Власне, виступали наші позавчора лише в санному спорті. Після з’ясовування стосунків чоловіками й жінками на одиночних санях останніми до розіграшу медалей у цьому виді приступили парні екіпажі. На відміну від «одиночників», яким на Олімпійських іграх дають аж по чотири спуски, дуети визначають найкращих усього за двома заїздами.

Молодий і недосвідчений

Молодий і недосвідчений

Нинішній розіграш Ліги чемпіонів отримав дві інновації від її організаторів. Футбольні вболівальники з подивом помітили, що перші матчі 1/8 фіналу (як і матчі–відповіді) пройдуть упродовж двох тижнів, а не одного, як було раніше. Ще одне нововведення від Мішеля Платіні — зміна дня фінального двобою. Вирішальний матч тепер проходитиме не в середу, а в суботу. Нагадаємо, фінал 18–го за ліком турніру ЛЧ відбудеться в Мадриді на стадіоні «Сантьяго Бернабеу».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Поступ «штатників»

Поступ «штатників»

Поки українська збірна тільки мріє про першу медаль ХХІ зимових Олімпійських ігор, представники провідних «зимових» країн збирають урожай дорогоцінних металів ледь не щодня. Показовим є позавчорашній результат американців, які завоювали три золоті, одне срібне та два бронзові місця. Причому всі ці здобутки припадають на три види: сноубординг, гірськолижний та ковзанярський спорт.

Всі статті рубрики