Прекрасна піратка Пе

Прекрасна піратка Пе

Яких тільки чуток не з’являється про довгоочікуваний четвертий епізод «Піратів Карибського моря». Спершу казали, що у наступному фільмі не зіграє Джонні Депп (хоча як можна уявити «Піратів» без капітана Джека Спарроу?!). Потім, навпаки, з’ясувалося, що Джонні залишиться у провідній ролі, натомість доведеться розпрощатися з героями Орландо Блума і Кейри Найтлі — Уїльямом Тернером, який у попередній серії став вічним капітаном «Летючого голландця», та Елізабет Свонн.

Хто допомагав донові Чезаре?

Хто допомагав донові Чезаре?

Сицилійська поліція поновила розслідування кримінальної справи, закритої ще в... XVI столітті. Як повідомляє агенція «Рейтер», за ініціативою мера міста Каріні, що неподалік від Палермо, з’ясовують обставини вбивства, скоєного в 1563 році. Оскільки справа складна, правоохоронці Сицилії звернулися до Міжнародної асоціації криміналістів. Головний біль слідчих — смерть баронеси Лаури Ланци та її коханця Людовіко Вернагалло. Батько Лаури, барон Чезаре Ланца, чотири з половиною століття тому зізнався у вбивстві в листі королю. У документі, який зберігається в церкві К’єза Мадре в Каріні, йдеться, що Ланца вбив доньку, застукавши її в ліжку з коханцем. Водночас місцева легенда свідчить: баронові допомагав його зять Вінченцо Ла Груа.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дідусь згадує добрі старі часи: «Коли я був пацаном, матінка могла послати мене в магазин з одним доларом, а я повертався з 5 фунтами картоплі, 2 хлібинами, 3 пінтами молока, фунтом сиру, упаковкою чаю та дюжиною яєць. А тепер це вже неможливо — занадто багато камер спостереження».

Всі статті рубрики