Прекрасна піратка Пе

16.02.2010
Прекрасна піратка Пе

Яких тільки чуток не з’являється про довгоочікуваний четвертий епізод «Піратів Карибського моря». Спершу казали, що у наступному фільмі не зіграє Джонні Депп (хоча як можна уявити «Піратів» без капітана Джека Спарроу?!). Потім, навпаки, з’ясувалося, що Джонні залишиться у провідній ролі, натомість доведеться розпрощатися з героями Орландо Блума і Кейри Найтлі — Уїльямом Тернером, який у попередній серії став вічним капітаном «Летючого голландця», та Елізабет Свонн.

Остання інформація, на жаль, поки що залишається актуальною. Зате продюсери «Піратів Карибського моря–4» потішили глядачів новиною про те, що у фільмі зіграє Пенелопа Крус. Іспанка зараз нарозхват: щойно її запросив у свою «Меланхолію» легендарний Ларс фон Трієр, тепер ось «Пірати...».

У тому, що режисер четвертої серії пригод карибських флібустьєрів Роб Маршалл покликав у проект Пенелопу, немає нічого дивного. Недавно 35–річна «оскароносиця» знімалася у його мюзиклі «Дев’ять», і обоє були вельми задоволені співпрацею.

Однак у якій саме ролі Роб Маршалл бачить Пе в «Карибському морі», поки що невідомо. Як ствер­джує сайт Hollywood Reporter героїня актриси стане гідною суперницею капітана Спарроу. Очевидно, теж піраткою. Без сумніву, ця роль їй личитиме.

На екрани фільм вийде 20 травня 2011 року.