Без тями від доньки

13.02.2010
Без тями від доньки

Алек Болдуїн із дочкою Айрленд.

Щойно виписавшись із лікарні, голлівудський актор Алек Болдуїн повернувся до роботи — він знімається у шоу «30 Rock» на студії у Квінсі. Представники зірки запевняють, що госпіталізація Болдуїна не була пов’язана ні з алкоголем, ні з наркотиками.

51–річного актора екстрено госпіталізували в ніч на 11 лютого. Терміновий дзвінок до служби «911» надійшов із нью–йоркської квартири Болдуїна. Телефонувала 14–річна Айрленд, його дочка від колишньої дружини Кім Бессінджер. Переривчастим від хвилювання голосом дівчинка кричала: «Допоможіть! Мій батько наклав на себе руки! Він наковтався снодійного!»

Із лікарні «Ленокс хілл» Алека відпустили вже через кілька годин. Хоча, за даними деяких американських ЗМІ, Болдуїн близько години був непритомним.

Айрленд повідомила поліцейським, що напередодні вони з батьком посварилися і Алек пригрозив їй, що вкоротить собі віку. Утім, зазначає дочка, вона не надала цьому великого значення, адже лаялася з татом часто. Однак саме цього разу виявила, що Алек лежить у своїй кімнаті нерухомо.

Трохи дивно, але вчора представник Болдуїна Метью Хільцік заявив пресі, що до інциденту не варто ставитися серйозно, адже він став наслідком «непорозуміння з боку однієї людини». Певно, дочки?

Варто нагадати, що зірка фільмів «Відступники» та «Звичка одружуватися» впродовж шести років після розлучення судився з Кім Бессінджер за право опіки над донькою. А коли здобув, не раз потрапляв у стрічки новин через скандали з Айрленд.

До речі, саме Болдуїн разом із колегою Стівом Мартіном має вести церемонію вручення «Оскарів», що відбудеться за три тижні — 7 березня.