У Греції нічого немає...

У Греції нічого немає...

Країни Євросоюзу досягли принципової домовленості про фінансову допомогу Греції. Як саме виглядатиме ця підтримка, поки що не відомо. Варіантів є кілька: може йтися про надхо­дження коштів з окремих держав на підставі двосторонніх домовленостей про спільний фінансовий пакет, сформований найбагатшими країнами ЄС, або надання Афінам гарантій щодо кредитів. Раніше офіційний Брюссель наполягав, щоб Греція самостійно вирішувала свої проблеми, але потім у ЄС збагнули, що в разі дефолту грецька економіка потягне за собою в яму й економіки інших країн єврозони.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Обережно, за вами стежать

Обережно, за вами стежать

У добу поширення надсучасних засобів зв’язку під пильним оком «Великого Брата» з роману Джорджа Оруелла може опинитися будь–хто з нас. Та якщо в антиутопії «1984» британський письменник писав про пильний контроль над людиною в тоталітарному суспільстві, то у 2010 році пам’ятати про те, що хтось зацікавлений може стежити за кожним їхнім кроком, доводиться мешканцям усіх без винятку держав. Тепер навіть у «найдемократичніших» політичних системах влада уважно спостерігає за своїми громадянами, мотивуючи таку «турботу» потребою гарантувати їхню особисту безпеку та боротьбою з тероризмом.

За результатами порівняльного аналізу компанії «Бі–Бі–Сі», найбільш «поліцейськими» державами Західної Європи є Велика Британія, Німеччина та Італія. А найкраще захищені від «чужого ока» громадяни Греції, Франції та Данії.

Поп–короля вбили?

Поп–короля вбили?

Майкла Джексона було вбито. Про це свідчить повний звіт коронера Лос–Анджелеса про результати розтину тіла поп–короля, оприлюднений у США. Як випливає з висновків патологоанатома, смерть знаменитого співака спричинило передозування пропофолу — анестетика сильної дії.

Всі статті рубрики