Хто ви, Сарочко?

10.02.2010
Хто ви, Сарочко?

Сара Джессіка Паркер — третя у світі акторка за заробітками в 2009 році.

Завтра в український прокат виходить романтична комедія «Куди поділися Моргани?» У центрі картини — подружжя на межі розлучення, яке стає свідками вбивства. Поки чоловіка й дружину поєднує спільна таємниця, вони змушені лишатися разом, а потім, зрозуміло, їм це починає знову подобатись. Головні ролі у фільмі виконують британський симпатяга Х’ю Грант і голлівудська спеціалістка з сексу в місті Сара Джессіка Паркер.

Поки Х’ю гастролює світом, представляючи нову комедію (нещодавно, наприклад, відвідував із цією місією Росію), Сара Джессіка не має коли вгору глянути. Актриса бере участь у промо–кампанії фільму «Секс і місто–2», українську прем’єру якого заплановано на 3 червня, ходить на благодійні заходи (зокрема, вела доброчинний вечір організації з боротьби за права людини) та готується до зйомок у новому реаліті–шоу на телеканалі Ен–Бі–Сі.

Як повідомляють американські таблоїди, героями семисерійного шоу «Як ви гадаєте, хто ви?» стануть знаменитості, котрі не побоялися покопатися у своєму минулому. Окрім Паркер, серед учасників — її чоловік Меттью Бродерік, актори Брук Шилдс, Емміт Сміт, Сьюзан Сарандон, Спайк Лі та зірка серіалу «Друзі» Ліза Кудроу. Усім їм через екскурс у власну біографію та історію роду доведеться зрозуміти, ким вони є насправді.

Хоча Сара, мабуть, і так розуміє. У свої 44 роки Паркер є однією з найвідоміших і найдорожчих зірок Голлівуду. За результатами журналу «Веніті феар», за минулий рік зірка «Сексу й міста» заробила 24 мільйони доларів. Це третій показник серед жінок–актрис після «Герміони» Емми Уотсон і Камерон Діаз.