Ірландський високосний,

Ірландський високосний,

Як ви гадаєте, що потрібно для того, аби придумати легкий хороший фільм про любов, який би успішно розважив публіку в переддень свята Валентина? У випадку сценаристів «Вийти заміж у високосний рік» (Leap Year) достатньо було заголовка в новиннєвій стрічці в інтернеті. «Серфінгуючи» в мережі 29 лютого, авторка сценаріїв до комедійних фільмів Дебора Каплан натрапила на повідомлення: «Ірландські дівчата роблять пропозиції у високосний рік». «Чим не сюжет для фільму?» — подумала сценаристка, і за два тижні матеріал був готовий.

Битва вампірів

Битва вампірів

...Зло, як відомо, нікуди не зникає, а лише трансформується у більш витончені форми, тому не дивно, що в цьому захоплюючому романі невмирущий вампір усіх часів і народів повертається з рідних Карпат до Європи під новою личиною. Отже, «Дракула: повстання мерців» — це продовження славнозвісного «Дракули» Брема Стокера 1897 року, написане дуетом авторів, один з яких — правнук письменника.

Живопис голкою

Живопис голкою

Більшість робіт українських художників–авангардистів, які сьогодні презентують на виставці «Відроджені шедеври» в Музеї українського народного декоративного мистецтва, досі була невідомою. Доктор мистецтвознавства Тетяна Кара–Васильєва запевняє, що експерименти з кольором і формою відомих художників Олександри Екстер і Казимира Малевича почалися у вишивці, а згодом перейшли на картини.

Всі статті рубрики