І навіщо ми цей газ спалили?

І навіщо ми цей газ спалили?

Майбутнього Прем’єр–міністра — хто б ним не став — у перші дні на цьо­му посту чекає дуже прикра несподіванка. Австрійська компанія «Централгаз», засновником якої є відомий бізнесмен Дмитро Фірташ, повідомила про свої наміри подати до Стокгольмського арбітражу позов на «Нафтогаз України» та змусити НАК повернути спірні 11 млрд. кубометрів природного газу. За твердженнями експертів, компанія має дуже хороші шанси виграти цей процес.

Прекрасна і недооцінена

Прекрасна і недооцінена

Новина про відхід у кращий світ Анни Самохіної — молодої, красивої, квітучої актриси кіно — стала повною несподіванкою. Як повідомляє РІА «Новості», Анни Самохіної не стало в ніч на понеділок, 8 лютого. Їй було всього 47 років.

Сини мої нещасливі...

Сини мої нещасливі...

Учора в селі Орлівка Ренійського району на Одещині ховали двох братів: чотирнадцятирічного Георгія та десятирічного Мішу. Обидва загинули в суботу, провалившись під лід на каналі зрошувальних систем. Лише дивом удалося втрятуватися старшому — шістнадцятирічному Сергію, який теж упав в ополонку разом із братами.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Без даху

Без даху

Учорашній ранок для мешканців однієї з двоповерхівок по вулиці Пушкіна в місті Орджонікідзе розпочався з тотального жаху: потужний вибух зруйнував фактично весь під’їзд будинку. Оскільки нещастя сталося десь о 5.20 ранку, всі мешканці були вдома. Більшість узагалі ще спала, не чекаючи ніякої біди. Вибух стався на другому поверсі. Мешканці однієї з квартир на першому згадують, що схопилися від сильного гуркоту й дзенькоту битого скла. В чому були — всі троє: чоловік, дружина та дитина — вискочили просто у вікно, на сніг і мороз...

Всі статті рубрики