ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Напучування та очікування

Напучування та очікування

Учора з аеропорту «Бориспіль» останні 11 українських спортсменів–олімпійців узяли курс на столицю ХХІ зимових Ігор. Саме вони в середу ввечері отримали найбільшу порцію напучувань та побажань успіхів — офіційні проводи за участю Президента відбулися в столичному Українському домі. Решта нашої збірної — 36 атлетів — нагадаємо, приїхали до Канади для акліматизації ще раніше.

Юрій Павленко: Не все змінюється так швидко, як нам хочеться

Юрій Павленко: Не все змінюється так швидко, як нам хочеться

Минулий рік для українського спорту вийшов доволі вдалим. На міжнародних змаганнях найвищого рівня наші атлети завоювали 399 медалей, із них 248 — в олімпійських номерах програми. У 2008 році наші олімпійці здобули 209 нагород, у 2007–му — 198. У цій позитивній динаміці Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту вбачає правильність державної політики у сфері фізичної культури й спорту. До того ж, навіть попри фінансову кризу, торік не було зірвано жодних змагань і зборів.

Про ці досягнення молодий керівник спортивного відомства Юрій Павленко розповів в інтерв’ю «УМ». Він будує також амбітні плани на майбутнє, хоча після президентських виборів 34–річному політикові, який встиг уже двічі увійти у воду Мінмолодьспорту, певно, доведеться шукати іншу посаду. Тож у цьому інтерв’ю Павленко й підбиває своєрідний підсумок своєї роботи на Спортивній площі. Шкода, що пан Юрій у спілкуванні з «УМ» уник відповідей на деякі «конфліктні», проблемні питання, що хвилюють багатьох, зосередившись на «позитиві» роботи міністерства.

Всі статті рубрики