ЦИТАТИ ТИЖНЯ

29.01.2010

Юрій Луценко,
міністр внутрішніх справ
— про голосування за його відставку в парламенті:

— Пригадую класику радянського кіно «Холодне літо 53–го», коли банда хотіла захопити село, і для цього спочатку треба було грохнути міліціонера. Я прекрасно розумію: завалити міністра — і дорога до пограбування відкрита. Сьогоднішнє голосування чітко продемонструє, хто хоче спокійних і чесних виборів, а хто — повернення до масових безпорядків. Банда вже в селі, «подєльніки» можуть визначитись.

(УНІАН)

 

Віктор Янукович,
кандидат у президенти
— про те, де, на його думку, має дебатувати Юлія Тимошенко:

— Те, що мені кажуть, що з жінкою марно сперечатися, — неправильно, я з цим не згоден. Я, в першу чергу, вважаю, що вона — Прем’єр–міністр і повинна нести відповідальність за кожне своє слово. А якщо вона жінка — то повинна йти на кухню і там показувати свої примхи.

(УНІАН)

 

Юлія Тимошенко,
кандидат у президенти
— про свого головного супротивника:

— Мій головний опонент — не Ющенко, Яценюк чи Тігіпко, а вся тусовка навколо Януковича, що бачить країну як шматок м’яса, і думає, скільки коштує Україна, щоб її купити. За їхніми розрахунками, вона коштує рівно стільки, скільки вони вклали в кампанію Януковича.

(«Українська правда»)

 

Анатолій Гриценко,
колишній кандидат у президенти
— про свій вибір у другому турі:

— Я не обиратиму з–поміж двох лих менше. Сьогодні це вибір, що краще — отруїтися миш’яком чи ціанистим калієм. Я не хочу труїтися, не хочу обирати зло.

(Grytsenko.com.ua)

 

Борис Колесников,
депутат від Партії регіонів
— про те, як естрадні зірки «безкоштовно» підтримують кандидатів у президенти:

— Що стосується Наталії Могилевської, яка на виборах 2004 року підтримувала Януковича... Я читав інтерв’ю [БЮТівського продюсера] Миколи Баграєва, він каже: після зустрічі з Тимошенко Наташа вийшла з палаючими очима. А очі горіли не від захоплення — від доларів. Могилевська тут, у штабі ПР, тиждень жила на дивані — просила 3 мільйони доларів гонорару. Але не можна співати на рівні сходового майданчика, ще й під фонограму, а гонорари вимагати, як у Селін Діон чи Мерайї Кері.

(«Лєвий бєрєг»)