«Дімкина» грамота

«Дімкина» грамота

Новий посол Росії ще не встиг виїхати з Москви, а навколо його приїзду в Україну вже розгорається скандал. Як стверджує газета «Коммєрсант», у вірчих грамотах, які очільник російської дипломатичної місії має вручити Президентові України, не буде вказане прізвище глави дер­жави. Відтак президентський секретаріат, за даними видання, має намір рекомендувати Міністерству закордонних справ не приймати у наступника Віктора Черномирдіна копій цих грамот, оскільки їхня «анонімність» є «порушенням усіх дипломатичних норм і спробою принизити главу України».

Їх залишилось тільки 124...

Їх залишилось тільки 124...

Пошуково–рятувальні роботи на Гаїті фактично згорнено, рятувальники з усього світу роз’їжджаються з постраждалої країни. Надія відшукати під завалами живих людей згасла, адже відтоді, як семибальні підземні поштовхи перетворили острівну країну в Карибському морі на руїну, минуло вже більше десяти днів. Навряд чи комусь із тих сотень тисяч гаїтян, що залишилися під уламками зруйнованих будівель, досі вдалося вижити.

Померти за портрет вождя

Померти за портрет вождя

Любити свого вождя більше, ніж самого себе, — що може більше заслуговувати на повагу і вшанування? У диктаторських державах — мабуть, нічого. Принаймні у Північній Кореї за таке нагороджують орденами і геройським званням.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики