А в аеропорту грузини сидять...

А в аеропорту грузини сидять...

Учора громадяни Грузії, яких Центрвиборчком не зареєстрував спостерігачами на виборах Президента України, мали повернутися до Тбілісі. За словами першого заступника голови ПР Бориса Колеснікова, для них на вечір замовили два чартерні авіарейси за маршрутом Донецьк—Тбілісі. Натомість скандал навколо грузинських спостерігачів, яких «регіонали» вважають професійними бойовиками зі спецслужб Грузії, не вичерпався.

Квартира є, а доказів немає?

Квартира є, а доказів немає?

У середу Верховна Рада має заслухати звіт тимчасової слідчої комісії з питань розслідування обставин, пов’язаних із звинуваченнями в розбещенні неповнолітніх. Нагадаємо, ця комісія була створена ще в жовтні, як тільки «справа педофілів» набула розголосу, і мала прозвітувати про результати свого розслідування через місяць. Але свої висновки «слідчі» парламентської комісії наважилися зробити лише зараз.

Генерал не витримав

Генерал не витримав

Сталося до того нечуване: головний міліціянт області, генерал–лейтенант Володимир Гуславський звернувся до суду по захист своєї честі й гідності. Відповідачем у справі виступає екс–голова Луганської облдержадміністрації, а нині перший заступник парламентської фракції Партії регіонів, голова Луганського обласного осередку партії Олександр Єфремов.

Всі статті рубрики