Моряки — вільні, пірати — не раді

Моряки — вільні, пірати — не раді

Ще двоє українських моряків тепер вільні від піратського полону. Як повідомив заступник глави секретаріату Президента України Андрій Гончарук, минулої неділі вдалося домовитися із захопниками грецького нафтовоза «Маран Центаурус»: сомалійцям скинули викуп, перерахувавши який, вони покинули судно.

Січень снігом січе

Січень снігом січе

Нинішня зима не стомлюється нагадувати, якими насправді мають бути грудень і січень. І не шкодує для цього снігу, морозів та інших природних «сюрпризів». От і сьогодні надвечір, а також завтра на півдні України й у східних та більшості центральних областей очікується ускладнення погодних умов.

«Не чіпайте дідуся! І його геноцид...»

«Не чіпайте дідуся! І його геноцид...»

Онук Йосифа Сталіна Євген Джугашвілі звернувся до Генерального прокурора Олександра Медведька з вимогою порушити кримінальну справу проти керівництва Служби безпеки України та Апеляційного суду Києва, які нещодавно поставили крапку у визнанні Голодомору геноцидом, головним організатором якого назвали тодішнього генерального секретаря ЦК ВКП(б) Йосифа Сталіна (Джугашвілі).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Убивчий кисень

Убивчий кисень

Виклик до чергової частини Управління Міністерства з питань надзвичайних ситуацій у Луганській області надійшов учора о 8.50: на четвертому поверсі міської лікарні №7, в реанімаційному кардіологічному відділенні, пролунав вибух. Відтак рятувальники присвоїли НП третій — найвищий — рівень небезпеки.

Ой на річці, на Йордані...

Ой на річці, на Йордані...

Сьогодні на Водохреще більшість провідних вітчизняних політиків проігнорують традицію купання в ополонці: хтось дуже зайнятий і не хоче ловити дрижаки десь на Дніпрі, а хтось відпочиває після напруженого першого туру президентських виборів. Утім кількох сміливців «УМ» таки знайшла. Так, у будь–яку погоду та за будь–яких обставин стрибне сьогодні в ополонку міський голова Києва Леонід Черновецький. Його, як і минулого року, вже чекають у Гідропарку. Близько 14.00 на дитячому пляжі біля каплиці Хрещення Господнього обладнають ополонку у вигляді хреста — Йордань, де мер урочисто під спалахи фотокамер зануриться у Дніпро. Над ополонкою встановлять навіс, а до води прокладуть зелену доріжку. Окрім киян, компанію столичному меру складе його перший заступник Анатолій Голубченко.

Всі статті рубрики