Молитвами Президента

Молитвами Президента

Перед приїздом на Тернопільщину глава дер­жави взяв участь у святковій літургії з нагоди освячення храму Святого Архістратига Михаїла у селі Плав’є Сколівського району Львівської області. Храм збудовано за сприяння місцевого підприємця Михайла Ватаговича, який зробив чимало добрих справ для регіону.

Тепер податкові агенти

Тепер податкові агенти

Податкові органи придумали, як збільшити надходження до держбюджету — за рахунок банків, точніше — їхніх клієнтів. А спосіб дуже простий — контроль, контроль та ще раз контроль усіх банківських операцій. Щоб відмінити омріяні податківцями правила гри було складніше, ініціативи пропонують підкріпити змінами до законодавства, розказують в Асоціації «Український кредитно–банківський союз» (УКБС).

Герої–хабарники

Герої–хабарники

Відтепер корупціонерів можна буде побачити в «чорних списках», доступних будь–якому громадянину. З початком нового року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів № 1315, якою визначається «Порядок накопичення та оприлюднення інформації про юридичних осіб, притягнутих до відповідальності за корупційні правопорушення». Таким чином, українці зможуть особисто перевірити, чи немає раптом серед «списочників» знайомих їм імен чи назв на офіційній інтернет–сторінці урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики.

Красивий феєрверк — реальна смерть

Красивий феєрверк — реальна смерть

Попри численні застереження медиків, рятувальників і правоохоронців стосовно небезпеки піротехнічних засобів, люди все одно ігнорують будь–які інструкції — що ж це за Новий рік без петард та феєрверків? Щороку такі забави забирають людські життя й залишають українців каліками. Зростала сумна статистика з кожною годиною новорічної ночі і цьогоріч.

З новим пчихом!

З новим пчихом!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Україна разом із Грузією, Польщею, Російською Федерацією (Уральський федеральний округ) та Сербією увійшла до п’ятірки європейських країн із високою інтенсивністю циркуляції грипу. Про це йдеться у щотижневому дослідженні «ЄвроФлю» Європейського регіонального бюро ВООЗ, повідомляє Інтерфакс–Україна. Воно й не дивно — за даними прес–служби МОЗ, на початок нового року в Києві, Криму та 18 областях України знову був перевищений епідемічний поріг захворюваності на грип та ГРЗ. У Закарпатській, Львівській, Хмельницькій, Чернівецькій областях та в Севастополі відмічається наближення до епідемічного порогу. А відносно благополучна епідситуація зберігається лише на Херсонщині та Івано–Франківщині.

Природне гартування

Природне гартування

Теперішня зима досить багата на погодні несподіванки: то падає у небувалій кількості сніг, ламаючи дерева, то стовпчик термометра виконує карколомні стрибки з глибокого мінуса у плюс. Ще один такий стрибок очікуємо вже завтра. Як розповіли «УМ» в «Укргідрометцентрі», сьогодні останній день арктичних морозів, що тривали останні кілька днів: «Надалі до України прийде тепле середземноморське повітря, яке принесе з собою опади. Мокрий сніг поступово переходитиме у дощ».

Всі статті рубрики