ЦИТАТИ ТИЖНЯ

25.12.2009

Віктор Ющенко,
Президент України
— про «газову» політику уряду Тимошенко:

— Це найбездарніша політика за весь час незалежності. Це не просто популізм — це комунізм у квадраті. Та ні, навіть комуністи собі такого не дозволяли! Адже не буває так, що купуєш дорожче, а продаєш дешевше. Не може Україна купувати газ за найвищими цінами в Європі, транзитувати за найнижчими, та ще й внутрішні ціни не підвищувати.

(прес–служба Президента)

 

Арсеній Яценюк,
лідер «Фронту змін»
— про роботу парламенту:

— Я поки що нормальна людина, бо я втік з парламенту. Тому що мені треба було стати таким самим, як вони. Я не хворію манією величі. Це найбільша біда української політики. Є така справа, називається «інфекцією влади». Оце як тільки нею захворів — перетворюєшся на політичну мумію.

(ICTV)

 

Олег Зарубінський,
народний депутат від Блоку Литвина
— про повагу до Верховної Ради:

— Що це таке? Бігають всякі тут люди, в тому числі і по телеекранах, кажуть, що вони пішли з парламенту. Не здали свої депутатські мандати і плюють на нашу роботу. Вони не мають жодного морального права це робити! Спочатку, шановні, запрацюйте самі, а потім від когось щось вимагайте. Ледарі!

(Rada.gov.ua)

 

Гарна Герман,
народний депутат від Партії регіонів
— про Тимошенко:

— Юлія Володимирівна виглядає, як королева. А як відкриє рот — як дівчина, яка стоїть на Окружній.

(«Остров»)

 

Віктор Янукович,
голова Партії регіонів
— про те, що наступний Рік тигра, під яким народився і він сам:

— Я живу за православним календарем, а не за китайським. Її (Тимошенко) жарти, які я іноді чую, виглядають смішно. А якщо я на Тигрюлю схожий, нехай буде так, я не заперечую.

(«Інтерфакс–Україна»)