Дівчина до пива

25.12.2009
Дівчина до пива

Які лишень титули не діставалися за останній рік вокалістці поп–гурту Girls Aloud Шеріл Коул! Її визнавали й дівчиною з найкращим у світі волоссям, й іконою стилю, і найсексуальнішою жінкою року. І ось знову перемога в черговому безглуздому рейтингу: Шеріл стала найбажанішою дівчиною, яку британці хотіли б запросити на келих пива! 26–річна співачка обійшла навіть таких бажаних «товаришів по пляшці», як Анжеліна Джолі, яка опинилася на другій сходинці рейтингу, та актриса Хелен Міррен (третє місце відповідно).

Також у десятку «дівчат для пива» потрапили письменниця Джоан Роулінг, співачка Бейонсе, тенісистка Марія Шарапова, королева Єлизавета II та Кеті Прайс (раніше відома як модель Джордан).

Як повідомляє «Лєнта.ру», окремо британці сформували й чоловічий список «на пиво». Отже, найбажанішим сусідом за пивним столиком для англійців є письменник і актор Стівен Фрай. На другому місці опинився телеведучий Джеремі Кларксон, а на третьому — президент США Барак Обама.

Також британці хотіли б випити хмільного напою в компанії актора Уїлла Сміта, політика Нельсона Мандели, співака Роббі Вільямса, актора Деніела Крейга та футболіста Девіда Бeкхема. Єдиний недолік вищезгаданого рейтингу — його учасники здебільшого взагалі не п’ють пива! Правда, яка вже там різниця, коли жоден з опитаних все одно ніколи не запросить на пиво свого кумира...