Різка Різ

23.12.2009
Різка Різ

Різ Уїзерспун.

Ще один голлівудський роман закінчився гірким розчаруванням. Цього разу не дійшла справа до весілля в актриси Різ Уїзерспун та її на п’ять років молодшого бойфренда Джейка Джилленхола, зірки «Зодіаку» і «Горбатої гори». Представники обох акторів уже підтвердили чутки про розрив.

Пара познайомилася на зйомках спільного фільму два роки тому. Відтак кохання зі стрічки «Версія» Різ і Джейк перенесли в реальне життя. Коли ж сьогодні доходить до з’ясування стосунків на тему «хто кому розбив серце», то посвячені в стосунки пари звинувачують саму Різ. Кажуть, саме вона, маючи за плечима один невдалий шлюб, не захотіла серйозних стосунків. 28–річний Джейк і справді був готовий звити сімейне гніздечко. Він не раз зізнавався журналістам, що кілька разів пропонував руку і серце Різ, але та все відмовляла, мовляв, вони ще не досить добре знають одне одного. За словами друзів пари, Різ і Джейк опинилися в ситуації, коли потрібно або одружуватись, або припиняти стосунки.

Що казати про молодих–«зелених», коли руйнуються навіть пари з тривалим сімейним стажем. Так, про розлучення заявили батьки співачки Бейонс, які прожили разом 29 років. Причиною такого рішення стала зрада Метью Бейонс, походеньки якого закінчилися народженням позашлюбної дитини.