Покажи їм, Женю!

Покажи їм, Женю!

У вересні цього року 20–річна Євгенія Тульчевска із Дніпропетровська здобула корону «Міс України». То ж кому, як не їй, представляти українську вроду на світовому «огляді» краси? Женя ще місяць тому вирушила в Південно–Африкаську Республіку, де відбудеться конкурс.

Не просто пиріжок

Не просто пиріжок

Неаполітанська піца отримала престижний сертифікат ЄС — GTS («Гарантований традиційний виріб»). Неаполь добивався отримання цієї відзнаки кілька останніх років. Такі зусилля наштовхувалися на спротив виробників неаполітанської піци з інших країн, передусім Німеччини та Польщі. Власники неаполітанських піцерій сподіваються, що відтепер єесівський «знак якості» стане дієвим інструментом захисту справжньої піци від підробок.

Хлопчик Жизель

Хлопчик Жизель

Тепер у 29–річної Жизель Бюндхен є все, про що вона мріяла! Стала відомою на весь світ, заробила купу грошей, має чудового чоловіка. Точніше, двох чоловіків. Адже минулого вівторка Жизель народила хлопчика. Стать свого первістка новоспечена мама не хотіла дізнаватися до останнього, тож народження сина було для неї та її обранця Тома Брейді повною несподіванкою. Відтак, імені маляті подружжя не встигло вибрати заздалегідь.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Будучи учасником дорожнього руху, часто відчуваєш, що в конструкції твого автомобіля явно не вистачає гашетки великокаліберного кулемета...

Всі статті рубрики