Не вишневі усмішки,

Не вишневі усмішки,

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Поняття «гумор» непомітно для стороннього вуха втратило додаток «український» і друкований аналог. Тепер гумор — тільки в телевізорі і, за окремими винятками, лише російськомовний. Не виправив ситуації навіть український телеканал «Гумор ТБ», який нещодавно оселився у кабельних мережах. Він транслює старі випуски російських гумористичних програм, які, у свою чергу, тасують радянські, перебудовчі та не нові російські зразки естрадного гумору зі старими випусками комедійних скетчів Віктора Андрієнка на кшталт «Кримінальна міліція» та повторами вітчизняних розважальних проектів на зразок «За гроші». Тобто кволі сподівання на те, що «Гумор ТБ» буде замовляти в Україні або виробляти власний свіжий та ще й смішний контент, поки що не справдилися.

П’ять хвилин батьківської слави

П’ять хвилин батьківської слави

Телеканал «Інтер» продовжує експериментувати зі своїм вранішнім блоком. Через тиждень щобудня в ефірі з’являтиметься п’ятихвилинна програма «Ша­лені татусі». «Ідея створити проект виникла після того, як до нас одночасно зателефонували дружини, коли ми сиділи в ресторані утрьох: Єгор (Бенкендорф — виконавчий продюсер телеканалу «Інтер». — Авт.), Діма (Носиков — співведучий програми. — Авт.) і я, — розповідає Олексій Семенов, ведучий «Шалених татусів», який свого часу отримав «Теффі» як автор, ведучий та режисер проекту «Дитячий адвокат», що виходив на одному з російських регіональних каналів.

Іменинник–«інтернаціоналіст»

Іменинник–«інтернаціоналіст»

Про вихід на український ринок MTV Networks — одна з найбільших музичних телемереж у світі, що віщає у 161 країні, оголосила ще влітку 2005 року. Проте весною 2006–го глядач не побачив музичної телепрем’єри. Натомість уже у вересні MTV Networks відкликала у ТОВ «Мрія–ТВ» — першого власника українського каналу — ліцензію на бренд MTV. На початку 2007 року заговорили про поновлення проекту. Інвестором каналу став інвестфонд Horizon Capital. І перший (і поки що єдиний) міжнародний канал в Україні вийшов в ефір. Нещодавно активи MTV Ukraine, за оцінками учасників ринку, за 15 мільйонів доларів придбала медіагрупа «Інтер».

Всі статті рубрики