І щуку кинули у річку

І щуку кинули у річку

У річку кинули навіть не одну щуку, а цілих п’ять тонн. А слідом ще й три тонни карасів та дві тонни коропа. Зараз уся ця риба обживає акваторію Дніпра, куди її перевезли зі сквирського рибгоспу. Вже навесні вона набере ваги та стане ласою здобиччю для рибалок. Промислової вартості ця риба не має, а от для любителів посидіти з вудкою на березі — це те, що треба.

У гості до кучерявого пелікана

У гості до кучерявого пелікана

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У регіональному ландшафтному парку «Меотида», розташованому на півдні Донецької області, на узбережжі Азовського моря і частини прилеглої степової зони, зареєстровані найвищі показники збільшення числа рідкісних видів птахів у Європі. Тут, наприклад, представлені великі поселення чорноголового хохотуна, занесеного до Червоної книги України. До речі, це найбільша і дуже рідкісна чайка, яка харчується рибою.

Батюшка слухає...

Батюшка слухає...

У запорізькому прес–клубі відбулася презентація проекту місцевої єпархії УПЦ МП «Православна лінія духовної допомоги». Єпископ Запорізький і Мелітопольський Йосип на прес–конференції акцентував на тому, що дуже багато тих, хто прагне прокласти свою дорогу до храму, досі не досягнув бажаного тому, що «пустелі їхніх душ забур’янені брехливими, старими й новими, ерзац–вченнями», які заповнюють духовні ніші. Аби просвітити запоріжців, полегшити їхній шлях до Бога, духовенство задіяло «Православну лінію духовної допомоги», своєрідну форму місіонерської діяльності. Набравши номер телефону, будь–який мирянин зможе дізнатися про таїнства Церкви, детально — про молитви і піст, а також про дні й години богослужінь, повідомляє офіційний сайт Запорізької єпархії УПЦ.

Всі статті рубрики