Прокурори люблять Баден–Баден

Прокурори люблять Баден–Баден

На Різницькій черговий скандал. Варто було Генпрокурору поїхати у відрядження, як окремі його заступники знову вчепилися один в одного. Минулого тижня на сайті «Української правди» було розміщено статтю нардепів від БЮТ, членів Комітету ВР із питань правосуддя Андрія Портнова, Святослава Олійника, Валерія Писаренка і Володимира Пилипенка про діяльність ГО «Українська асоціація прокурорів» на чолі з Олександром Шинальським, який також є заступником Генпрокурора. У статті йшлося про те, що нібито ця організація регулярно звертається до керівників місцевої влади в курортних зонах із проханнями виділити їй земельні ділянки або приміщення, а до бізнес–структур — по благодійну грошову допомогу. Крім того, депутати з так званої групи Портнова опублікували фотокопію договору купівлі нерухомості в Баден–Бадені самим паном Шинальським та його дружиною за 550 тис. євро. Мовляв, звідки в держслужбовця такі гроші?

«Золоте» лушпиння

«Золоте» лушпиння

Зовні все виглядало майже ідилічно: спершу запропонувавши вельми пристойну ціну за 90 тонн соняшникового насіння, а потім надавши власнику, мешканцеві села Микільського, банківські документи на оплату ліквідного товару, двоє полтавців уже завантажили його і збиралися востаннє потиснути руку діловому партнеру. Та за лічені хвилини до цього їхні руки виявилися «зайнятими» кайданками... Бо ж після того, як стало зрозуміло, що викладати кругленьку суму за те насіння ніхто не збирався, а банківські платіжки — суцільна «липа», згадану сільську ідилію порушили співробітники Полтавського райвідділу міліції. Підроблені документи правоохоронці вже вилучили й зараз з’ясовують їхнє справжнє походження.

Педофіл збирав метал…

Педофіл збирав метал…

Жахлива трагедія сталася в селі Лев’ятин Радивилівського району. Дитина зникла близько 16–ї години, але батьки сподівалися, що вона загралася з дітьми, тому й забили на сполох лише коли звечоріло. Зниклу дівчинку почали шукати всім селом. Опівночі про зникнення семирічної Вікторії Благовірної повідомили райвідділ міліції. Вранці селяни знову почали розшукувати дівчинку. Шукала її і міліція, задіявши службових собак. Віку знайшли у струмку за триста метрів від свого будинку, де дівчинка мешкала.

«Увічнив» у бетоні

«Увічнив» у бетоні

38–річний «синок» убив своїх батьків. Спершу виродок обікрав їх. Позбавивши даху над головою (продав батьківську квартиру в Ленінському районі Запоріжжя, аби погасити власні борги). Коли ж старенькі дізналися про це і здійняли галас, то нелюд узявся за ножа. Зарізав батька й матір, тіла закопав у гаражі, а зверху закатав шаром бетону. Однак сліди злочину замести не вдалося.

Всі статті рубрики