А в спину переможцям дихає молодь

А в спину переможцям дихає молодь

Упродовж цього року Сергій Стаховський і сестри Бондаренко не раз радували наших любителів спорту перемогами. Їхні успіхи як в особистих змаганнях, так і в складі збірних країни суттєво підвищили рейтинг вітчизняного тенісу, а нинішній сезон став найуспішнішим у його історії. Позавчора національна федерація провела прес–конференцію, на якій підбила підсумки року. Разом із функціонерами на зустріч прийшло й згадане тріо провідних тенісистів — така концентрація популярних спортсменів викликала неабиякий ажіотаж серед журналістів.

Надії, що жевріють

Надії, що жевріють

Позавчора ще три команди могли забронювати собі місця в наступній стадії Суперліги — за тур до фінішу групового раунду. Утім усі матчі середи завершилися так, аби 8 грудня глядачам не було нудно дивитися зустрічі, в яких суперники не мали б турнірної мотивації.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Микола Куксенков: Найбільші мрії — навчитись грати на гітарі й підкорити Лондон

Микола Куксенков: Найбільші мрії — навчитись грати на гітарі й підкорити Лондон

Українська гімнастика здавна славиться своїми талантами. Ще зов­сім недавно в союзній збірній виблискували Ігор Коробчинський та Григорій Місютін. Уже за незалежної України розкрився талант трагічно загиблого Олександра Береша та лідера збірної останніх років Валерія Гончарова. Нині наша команда перебуває на шляху омоло­дження — досвід Гончарова в ній доповнюють молодістю та гідними результатами Олександр Воробйов і Микола Куксенков.

20–річного киянина Куксенкова кореспондент «УМ» «зловив» на олімпійській базі в Кончі–Заспі, де гімнасти «закрилися» на період епідемії грипу. Потренувавшись тривалий час за кордоном, цей хлопець тепер усе більше заявляє про себе як потенційний лідер збірної. Спортсмен розповів не лише про кар’єрні плани, а й про свої «цивільні» захоплення.

Всі статті рубрики