Квиток... під спідницю

Квиток... під спідницю

Тільки–но тринадцятирічна полтавка зайшла до автобуса марки «Богдан», як мимоволі потрапила в «обійми» молодика. Він підійшов до неї ззаду і спочатку схопив за груди та сідниці, а потім «поліз» під куртку, намагаючись просунути руку ще й до брюк... Дівчина, звісно, озирнулася й подивилася нахабі в очі, після чого той, ніби нічого не сталося, пішов далі по салону, продовжуючи «обілечувати» пасажирів. Однак нажахана тінейджерка «забувати» цю огидну пригоду не захотіла. Тож увечері розповіла про неї батькам, які одразу звернулися до міліції. «Вирахувати» людину, котра завжди на виду, було неважко. Вже наступного дня співробітники Київського райвідділу міліції Полтави затримали збоченця.

З педагогів — у насильники

З педагогів — у насильники

Коли студентка одного з вінницьких вишів, шукаючи додатковий підробіток, давала оголошення в газеті про те, що професійно зробить манікюр та педікюр із виїздом додому до замовника, вона й гадки не мала, на якого «клієнта» може нарватися. За вказаним телефоном подзвонив невідомий чоловік і сказав, що хоче зробити дружині сюрприз до дня народження — шикарний манікюр. Він же приїхав по неї на таксі, яким повіз до будинку в одному з дачних масивів поблизу обласного центру. Та щойно дівчина переступила поріг житла, як «клієнт» приставив їй до горла ніж і під загрозою розправи примусив вступиту в статеві стосунки, а потім відібрав золоті прикраси. Коли дівчині вдалося вирватися, вибігти надвір і зателефонувати, він утік.

«Жодну людину з Ірпеня не випустять...»

«Жодну людину з Ірпеня не випустять...»

Ще на минулому тижні на базі Національного університету Державної податкової служби, що в Ірпені, почали поширюватися непідтверджені панічні чутки. Знайомі студенти розповідали автору, ніби від невідомої хвороби вже помер один студент із Західної України, і взагалі, мовляв, хворіє чи то на грип, чи то на легеневу чуму велика кількість майбутніх податківців, а на днях в Ірпені запровадять карантин.

Всі статті рубрики