НОВИНИ ПЛЮС

05.11.2009

У президенти йде ще одна жінка

XIV з’їзд Народно–демократичної партії, що відбувся вчора у Києві, одностайно висунув кандидатом на пост Президента свого лідера Людмилу Супрун.

Нагадаємо, висування кандидатів триває до 6 листопада, прийом документів Центральною виборчою комісією — до 9 листопада.

Від «проросійського» Яценюка тікають «штабісти»

Керівник Львівського обласного штабу Арсенія Яценюка Олександр Ганущин пішов із посади і вийшов із виборчого процесу у зв’язку з незгодою з «проросійським курсом кандидата». За словами «дезертира», на початку року він «усією душею повірив у модерний проект Яценюка» і добровільно склав із себе повноваження заступника голови — керівника апарату Львівської облдержадміністрації. «Але зараз проект «17 викликів України» виродився. Програма Яценюка «Новий курс» кардинально різниться з тезами, викладеними у «17 викликах». Ця програма передбачає залежність України від Росії та інших країн, що входили до складу СРСР. У виборчій програмі Яценюка закладена неперспективна євразійська політико–економічна модель», — заявив Ганущин на прес–конференції у Львові.

Відділ кадрів

Президент вивів зі складу й звільнив із посади керівника міжвідомчої групи у віртуальному центрі ГУАМ (Грузія, Україна, Азербайджан, Молдова) з боротьби з тероризмом, оргзлочинністю й поширенням наркотиків голову Служби безпеки України Валентина Наливайченка та призначив на його місце першого заступника голови СБУ Валерія Хорошковського.